Vakantiehuis aan het water in Friesland

Varen en comfort komen samen in Terkaple nabij Sneek

Maran werkt nauw samen met Waterpark Terkaple centraal gelegen in het grootste aaneengesloten merengebied van Europa! De ideale basis voor natuur- en watersportliefhebbers. Een park dat beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben.

Ziet u het al voor u? Vanuit de boot stapt u zo uw veranda op, waar u wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken.Een goed glas... erbij.  Hier is het leven meer dan goed.

De woningen in Waterpark Terkaple zijn allemaal voorzien van twee ruime slaapvertrekken met een 2 persoons boxspringbed en een kamer met stapelbed. De fraaie l-vormige open keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur.

De badkamer is ruim en luxueus ingericht. De veranda is een heerlijke buitenplaats waar u beschut kunt zitten.

Wenst u het gemak van een luxe recreatiewoning maar ook de vrijheid om zelf de Friese meren te ontdekken: Boek dan nu een van deze unieke combinatie's van waterwoning en boot! Ga naar de site van Waterpark Terkaple voor meer foto's, informatie en huurprijzen van waterwoningen met een boot of bekijk ons aanbod boten te huur in Friesland!

Bungalow met boot huren

Er zijn veel combinatie mogelijkheden voor het huren van een bungalow bij Waterpark Terkaple met een boot van Maran Yachtcharter.

  • Bijvoorbeeld waterhuis en luxe Retro Cruiser, de Amer Classic. Geschikt voor dagtochten tot wel 8 personen.
  • Bungalow en een zeilboot, bijv. een polyvalk of klein kajuitzeiljacht zoals de Friendship 22.
  • Bungalow en een dagzeiler een Polyvalk of motorsloep.
  • Bungalow en de Beneteau/Antares

De polyvalken zijn ook per dag te huur. De kajuitzeiljachten en motorboten zijn in overleg als "last minute" ook per dag te huur. Het inhuren van een schipper behoort vaak tot de mogelijkheden.

Boot huren in Friesland