Rimpelloos Varen arrangement

Ontspanning vanaf het moment van aankomst bij uw boot.

Klinkt dat als de perfecte start van uw vaarvakantie? In plaats van gehaast koffers inpakken, files trotseren en snel instructies ontvangen aan boord van een onbekend schip, bieden wij u het Rimpelloos Varen arrangement aan.

Bij aankomst in onze haven verwelkomen we u met een kop koffie, thee of een verfrissend drankje voor een ontspannen start, gevolgd door een uitgebreide instructie op uw gehuurde schip. Maak vervolgens kennis met uw ervaren instructeur, die ervoor zorgt dat u ontspannen en zelfverzekerd aan uw vakantie begint met een praktische drie uur durende vaarinstructie. Dit alles voor een meerprijs van slechts €180,-.

Hoe boekt u dit arrangement? 

Voor het boeken van ons Rimpelloos Varen Arrangement volgt u de volgende stappen zodat u een zorgeloze vaarvakantie tegemoet gaat:

  • Kies uw vaartuig: Selecteer een kajuitzeilboot, motorboot, sloep of polyvalk die past bij uw wensen, gewenste periode en het aantal personen.
  • Voeg een korte of uitgebreide vaarinstructie toe: Maak uw reservering compleet door 1 of de 3 uur durende instructie (voor een zeil- of motorboot) toe te voegen aan uw boeking. Hiermee kiest u voor een vaartraining die aansluit op uw vaarervaring en die is afgestemd op uw de boot die u wilt huren. 
  • Kies uw extra’s: Voor een nog aangenamere vaarvakantie maakt u uw verblijf compleet door extra opties toe te voegen zoals het beddengoedpakket, handdoekenpakket en keukenlinnen. Dit scheelt bij het inpakken en zorgt voor extra comfort aan boord.

Kies voor een volledig ontspannen begin van uw vaarvakantie met het Rimpelloos Varen arrangement bij Maran Yachtcharter.

Boot huren

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Boot huren zonder vaarbewijs

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren