Wanneer
Personen
Periode

Sloep huren Friesland zonder vaarbewijs

Met onze sloepen kunt u varen zonder vaarbewijs. Wij zijn ervan overtuigd dat onze service zorgt voor een ontspannen start van uw vaardag met uw gehuurde sloep. Meestal is dit voor beginnende watersporters geen enkel probleem. Maar we begrijpen dat het ook wat uitdagend kan zijn. Daarom bieden we graag onze vaarinstructies aan, zodat u snel vertrouwd raakt met manoeuvreren en aanmeren. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring kunnen we de instructies helder en simpel overbrengen. En mocht u zich toch niet helemaal zeker voelen, dan helpen wij u graag om u op uw gemak te stellen.

Geen of weinig vaarervaring? Geniet vanaf de eerste dag voor de volle 100% van uw vakantie met onze praktische vaarinstructie van 30 minuten bij het sloep huren in Friesland. Geef in stap 2 in uw online boeking aan dat u graag wat extra uitleg wilt, zodat u vol vertrouwen het water op kunt. En wat is er nu leuker dan leren sloep varen in de prachtige omgeving rondom onze centraal gelegen haven? U vindt ons te midden van het mooie Friesland, oostelijk van het Sneekermeer en tussen Joure en Terherne.

Sloep huren in Friesland

Een heerlijk dagje sloep varen op het Sneekermeer of misschien zelfs wel meerdere dagen varen om de verschillende Friese meren te ontdekken? Bij Maran Yachtcharter kunt u niet alleen een traditionele sloep huren in Friesland, maar ook een opvallende Elegance tendersloep in twee verschillende varianten.

Het traditionele model, de Enkhuizer sloep, met zijn luxe teakhouten stuurconsole, biedt uitstekende vaareigenschappen en ruimte voor maximaal 5 personen in de royale kuip. Met onze tendersloep Elegance 555 of Elegance 635 vaart u gegarandeerd in stijl. Na een verfrissende duik stapt u moeiteloos weer aan boord dankzij het zwemplateau met zwemtrap aan de achterkant van de boot. Op al onze sloepen is er altijd een plekje in de luwte, dankzij de buiskap of bimini die u beschermt tegen wind en zon! Kies voor het huren van een sloep in Friesland en ontdek Maran Yachtcharter in Terkaple. En maakt u zich geen zorgen als u geen vaarervaring heeft; wij helpen u graag op weg met gedegen instructies en advies.

Sloepverhuur Friesland bij Maran Yachtcharter

Stijlvol het water op in onze sloepen? Gelegen in hartje Friesland zijn wij het ideale vertrekpunt voor een dagje varen met een sloep. Vanuit onze haven in Terkaple, vaart u zo het Sneekermeer op. Er zijn verschillende routes om te varen met uw sloep. Een luxe tender of klassieke sloep huren bij Maran Yachtcharter kan voor een dag, maar ook voor een weekend of een langere periode.

Heeft u al eens gedacht aan het huren van een vakantiehuis met boot? Varen met een sloep in combinatie met het huren van een vakantiehuis aan het water is echt een geweldige (mini)vakantie! Na een mooie dag op het water komt u thuis in uw vakantievilla voorzien van alle gemakken en comfort. Op naar een weekend, week of langer op het water in Friesland!

Sloep huren Friesland 2 personen

Met een sloep is het heerlijk varen op de Friese wateren met zijn tweeën. Een goed gevulde picknickmand mee en gaan! Onze handzame sloepen zijn eenvoudig en -ook voor de minder ervaren watersporter- goed te bedienen. Samen geniet u van het prachtige uitzicht, de gezellige sfeer op het water en de tijd samen. Even geen afleiding van werk, uw mobiele telefoon en de dagelijkse beslommeringen. Samen zorgt u voor een goede vaart; de één stippelt de route uit en de ander staat aan de stuurconsole. Onderweg geniet u van een gezellige lunch op een terras langs uw vaarroute. Of is het al tijd voor een drankje en een versnapering op het Starteiland? Met een sloep legt u makkelijk aan daar waar u wilt zijn en ook in- en uitstappen aan de waterkant is geen probleem. Op naar een dag gezelligheid op het water!

Sloep huren Sneekermeer

Met een sloep kunt u snel en makkelijk op vele plekken op de Friese wateren komen. Vanwege de stabiliteit, het comfort en de eenvoudige bediening is een sloep een goede keuze voor iedere watersporter. Zelfs met weinig of geen ervaring, is een sloep (na een korte instructie) gemakkelijk te besturen. Met comfortabele zitplaatsen en een buiskap of biminitop aan boord ter bescherming tegen felle zon, wind en buiswater, is het echt genieten op het water! Bij Maran Yachtcharter kunt u een sloep huren op de Friese Meren en verschillende vaarroutes volgen langs bekende en gezellige watersportdorpen en -steden.

  • Akkrum - Terherne - Sneekermeer - vaar via het Akkrumer Rak naar het gezellige dorpje Akkrum, zet vervolgens koers naar het beroemde Kameleondorp Terherne en keer terug naar Terkaple over het uitgestrekte Sneekermeer.
  • Joure - Langweer - Sneek - begin de dag met koffie op een terras in Joure, hervat de tocht richting het kleine maar fijne dorpje Langweer en vaar over de Witte Brekken naar Sneek en weer terug naar de haven van Maran.
  • Sneekermeer - Grou - Akkrum - vaar over het Sneekermeer naar het gezellige Grou voor een lunch met uitzicht, daarna via het Pikmeer naar Akkrum en via de Meinesleat en het Akkrumer Rak weer terug naar de haven, genietend van zowel de natuur als de Friese watersportplaatsen.

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Boot huren zonder vaarbewijs

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren