Onze Elegance  555 tender sloep is een prachtig vormgegeven sloep met een sportieve uitstraling. Dankzij de ruime afmetingen biedt deze tender voldoende ruimte en comfort aan maximaal 6 personen.

U kunt deze sloep huren in Friesland bij Maran Yachtcharter voor één dag maar ook zeker meerdere dagen voor een comfortabele vaartocht in de omgeving van Sneek.

Stijlvol en comfortabel varen met een tender
Naast de prachtige vormgeving van deze boot, is deze voorzien van een aantal luxe details. De kabelaring met RVS eindstukken geeft de boot haar stoere uitstraling en een luxe kussenset met een uitneembaar zonnedek zorgt voor comfort aan boord. Het stuur zit op de middenconsole en dat biedt de Elegance 555 een uitstekend zicht op het water. Dat is fijn om te kunnen genieten van het uitzicht maar ook voor de veiligheid. Het geïntegreerde zwemplateau met zwemtrap zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit het water kunt komen. Om aan boord goed beschermd te zijn bij zonnig weer maar ook tijdens een regenbui, vindt u op deze tender een buiskap met een aan te ritsen tent en een RVS bimini top. 

Zonder vaarbewijs en goed voorbereid een Royal Ruyter 555 sloep huren in Friesland
Voor het huren van een boot bij Maran Yachtcharter is geen vaarbewijs nodig. Wel vragen we dat onze huurders om voldoende inzicht en ervaring hebben om veilig met onze boten te kunnen varen. Wilt u graag met wat extra vertrouwen op pad? We bieden we een praktische vaarinstructie aan om u goed voorbereid op weg te helpen! Onze korte vaarinstructie van 1 uur behandelt het varen met de motor en aanleggen. U kunt deze optie en andere extra services toevoegen in stap 2 van het boekingsproces. 

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

Kenmerken

Categorie
sloep
Personen
1 - 6 personen
Lengte
5.55 meter
Breedte
2.10 meter
Hoogte
0.80 meter
Diepgang
0.20 meter
Motor
Tohatsu 15 pk