Restaurants in de buurt

Restaurants in de buurt van Maran Yachtcharter

In de omgeving van onze jachthaven vindt u verschillende horecagelegenheden om tijdens uw vaarvakantie in Friesland te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of gewoon om te genieten van een drankje op een terras. Het is tenslotte vakantie!

Onze tips

Op culinair gebied hoeft het u aan niets te ontbreken als u kiest voor een vaarvakantie in Friesland! Bij onze buren "de Heeren van Terkaple" kunt u terecht voor een drankje en een heerlijke maaltijd. Zij verzorgen op bestelling ook een ontbijt aan boord.

Vanaf uw ligplaats in de haven loopt u in ongeveer 15 minuten naar restaurant “de Klokkenstoel” en ook loungebar-restaurant “Picknickers” en “Paviljoen Salt” zijn goed te bereiken vanaf onze haven.  Op 4 km afstand ligt het dorp Terherne, bekend van de Kameleon boeken. Hier is van alles te beleven en u vindt er ook gezellige terrassen en restaurants.

Ons aanbod boten

Beleef uw mooiste vaarvakantie

Varen en zeilen is de ultieme manier om Friesland met aansluitend het IJsselmeer en de Waddenzee te ontdekken. Beleef uw mooiste vaarvakantie vanuit Terkaple bij het Sneekermeer. Ideaal gelegen midden in het Friese meren gebied, het grootste aaneengesloten merengebied van Europa!