Varen met jonge kinderen

Als gezin het water op tijdens de vakantie is een ideale manier om zowel actief als ontspannen te genieten. Terwijl de kinderen zich vermaken op en in het water, komt u zelf heerlijk tot rust op het dek. De ene dag legt u aan bij een Marrekrite plek midden in de natuur en de andere dag in een van de gezellige havens. In de dorpen en stadjes langs uw vaarroute is ook voldoende te beleven. Gezellig lunchen op een terras met een speeltuin in de buurt of gewoon een ijsje eten aan de wal. En met zwemvesten en een railingnet aan boord is de veiligheid gewaarborgd.

Beleef uw mooiste vaarvakantie

Vanaf het water heeft u een unieke kans om Friesland, Drenthe en Overijssel te ontdekken. Beleef uw mooiste vaarvakantie vanuit Terkaple bij het Sneekermeer. Ideaal gelegen in het Friese Meren gebied, het grootste aaneengesloten merengebied van Europa!

Beleef uw mooiste vaarvakantie

Varen en zeilen is de ultieme manier om Friesland met aansluitend het IJsselmeer en de Waddenzee te ontdekken. Beleef uw mooiste vaarvakantie vanuit Terkaple bij het Sneekermeer. Ideaal gelegen midden in het Friese meren gebied, het grootste aaneengesloten merengebied van Europa!