Aankomst en instructie

Na het inschrijven met een kopje koffie eindelijk aan boord.

Zoals u wellicht al weet of in de toekomst zult ervaren krijgt u na ontvangst met een kopje thee of koffie en het afhandelen van de diverse formaliteiten bij ons een uitgebreide instructie aan boord. Voelt u zich hiermee nog niet vertrouwd genoeg dan bestaat er de mogelijkheid om een uitgebreide praktische drie uur durende vaarinstructie bij te boeken, waarna u ontspannen en zelfverzekerd van uw vaarvakantie kunt gaan genieten. Deze vaarinstructie dient u van te voren te boeken, zodat wij voor u de juiste instructeur kunnen inhuren.

Tijdens de instructie krijgt u tevens een aantal tips over de mogelijk te varen routes, de plaatsen waar u prettig kunt overnachten, de op die dag nog mogelijk te bevaren overnachtingsmogelijkheden en havens.

Natuurlijk is het ook mogelijk om na het inschepen rustig in onze haven te blijven, te eten in één van de restaurants in de directe omgeving en na een goede nachtrust de volgende dag de trossen los te gooien.

Wij hebben een goede samenwerking met het restaurant van onze buren "de Heeren van Terkaple", waar u in een prettige ambiance een drankje kunt drinken in de gezellige bar en een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. Zij kunnen in overleg met u een ontbijt serveren. Wanneer u wenst zelfs aan boord!

Hieronder vindt u enige links naar restaurants rondom onze jachthaven:

Restaurant de Klokkenstoel , Restaurant het Meer van Lentende Heeren van Terkaple.

De genoemde afvaarttijden op uw contract zijn relatief strikt, wij vragen uw begrip daarvoor. Wij hebben na binnenkomst van het schip een bepaalde tijd nodig om het schip compleet technisch te controleren, eventueel te repareren en door onze schoonmaakploeg te laten schoonmaken zodat u uw vaarvakantie prettig kunt beginnen.

Boot huren in Friesland