Een boot huren of kopen?

Waarom een boot huren in plaats van kopen?

Vraagt u zich ook af wat de voordelen van het huren van een boot zijn ten opzichte van de aanschaf van een eigen boot? Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet.

Wat zijn de voordelen van een boot huren?

Het huren van een boot biedt u een grote mate van flexibiliteit en vrijheid zonder dat u de last van onderhoud, opslag en andere bijkomende kosten hoeft te dragen. Door te huren kunt u verschillende soorten boten uitproberen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren voor een bepaalde reis of gezelschap. Maran Yachtcharter biedt u een groot aanbod huurboten, van zeilboten tot motorjachten. Zo kunt u altijd kiezen voor de boot die past bij uw behoeften en budget.

4 tot 6 weken huren per jaar

We hebben het zelf eens uitgezocht en onze optelsom leert ons dat u voor de kosten van aanschaf, onderhoud en bezit van een eigen (zeil)boot maar liefst 4 tot 6 weken per jaar een soortgelijke boot kunt huren.

Bent u overtuigd en wilt u op avontuur in een van onze boten? Huur dan eens een sloep of een polyvalk voor een dagje varen of een motorboot of een zeiljacht voor een paar dagen op het water. Onze vloot is altijd in beweging, we vinden kwaliteit en comfort erg belangrijk. Onze boten zijn onze trots en daarom worden ze door ons goed onderhouden. Uw vaarvakantie in Friesland start bij Maran in Terkaple!

Huur een boot