Motorboot huren

2-5 personen

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur met onze diverse selectie motorboten. Van de charmante "retro-cabin"-sloep tot de comfortabele Balt Titanium 818, onze vloot biedt voor elk wat wils. Bij ons huurt u topmerken zoals Balt Titanium 818, Beneteau Antares en Amer Classic.

Onze motorboten zijn uitstekend onderhouden, bieden voortreffelijke vaareigenschappen en zijn te huur zonder vaarbewijs.

Zeilboot huren

2-4 personen

Voor een zorgeloos zeilavontuur in Friesland kiest u voor een perfect onderhouden zeilboot bij Maran Yachtcharter. Onze Friendship 22 Sport, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen voor de sportieve zeiler. Deze kajuitzeilboot biedt het zeilgevoel van een open zeilboot, terwijl u ook bij minder goed weer comfortabel kunt vertoeven. Ideaal voor de open boot zeiler die grenzen wil verleggen, zonder te kiezen voor overbodige luxe. Wat zich - heel fijn - weerspiegelt in de verhuurprijs. De 22 Sport is voorzien van een rolreefgenua en zeilen die vanuit de kuip bedienbaar zijn. Een zeilboot waarvoor u geen vaarbewijs nodig heeft.

Polyvalk huren

1-5 personen

Geniet van het zeilen in Friesland en huur een van onze polyvalken, compleet met buitenboordmotor en optionele dektent. Ervaar het comfort en avontuur van varen met onze "Hoora"-Polyvalken voor 1-5 personen.  Een toertent en andere accessoires zijn beschikbaar als extra opties. Ontdek onze vloot met volledig uitgeruste valken!

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Al onze kajuitjachten zijn geschikt om op het IJsselmeer te varen en ervaren schippers mogen ook het wad op

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren