De sloepen van Maran Yachtcharter

Sloep huren in Terherne? Wij zijn uw partner voor een klassieke of een moderne huursloep. Onze vloot is recent uitgebreid met nieuwe sloepen en tenders met elk hun eigen karakter. Ze zijn stuk voor stuk blikvangers op het water, want we maken u als watersportliefhebber graag blij met een onderscheidend aanbod. Ervaar zelf het comfort en de prettige vaareigenschappen op één van onze boten en maak een vaartocht met 2 tot 8 personen voor een dag of een weekend.

Sloep huren Terherne zonder vaarbewijs

Varen met een sloep kan zonder vaarbewijs en na een korte instructie voordat u vertrekt. Na een aanvullende instructie gaat u met nog meer vertrouwen het water op. Wij helpen u daarnaast graag op weg met onze vaartips waar u veel informatie vindt om goed voorbereid het water op te gaan.

Een sloep huren en varen naar Sneek, Joure of Akkrum

Uw vaaravontuur begint al op onze steiger; u stapt aan boord van uw sloep en kiest een vaarroute. Gaat u voor een vaartocht om te genieten van het uitzicht en de rust óf zet u koers naar één van de dorpjes of stadjes in de buurt? Vanuit onze haven is er van alles te zien en te beleven rondom Terherne, op het Sneekermeer en de Friese meren. Vaar over het Sneekermeer naar het Starteiland voor een kop koffie of een verfrissend drankje op het terras, naar Akkrum voor een lunch en naar Joure voor een middagje winkelen. Het kan allemaal!

De vaartips van Maran

  • Om de hoek van onze jachthaven vindt u de Terkaplester Poelen, een prachtig natuurgebied. Vergeet de verrekijker niet!
  • Ontdek waterstad Sneek voor cultuur, een beetje winkelen en genieten van de lokale horeca. Living the good life!
  • Watersportdorp Terherne, ook bekend als het “Kameleondorp” uit de boekenreeks, mag u zeker niet overslaan.
  • Uitwaaien op het Sneekermeer en aanmeren bij het Starteiland voor een hapje en een drankje is altijd een goed idee.
  • Even het leven van alledag achter u laten en tot rust komen op het water, dat is pas relaxen!

Of kies een vaarroute voor de sloep en ontdek wat onze omgeving u te bieden heeft vanaf het water. Op naar waterpret, weidse uitzichten en gezelligheid!

Comfort en luxe aan boord van een sloep

Een sloep huren in Friesland? Met een boot van Maran Yachtcharter gaat u varen in luxe en comfort. Onze tenders en sloepen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uitgerust met comfortabele zitkussens, een zonnedek, zonbescherming en veel bergruimte. Met goed gezelschap, een hapje en een gekoeld drankje (er is een 12 volt accu aanwezig voor een koelbox) komt u de dag wel door. Even lekker afkoelen in het water? Een frisse duik nemen kan altijd, want onze sloepen zijn uitgerust met een zwemtrap voor het nodige comfort. Uw luxe sloep en eventuele extra’s zoals een supboard, huurt u bij ons in Terkaple, vlakbij Terherne.

Vakantiehuis met boot huren

Echte avonturiers kiezen voor een overnachting aan boord van de sloep of in een tentje ernaast. Wie liever wat meer luxe wil, boekt een hotelovernachting onderweg of kiest voor een watervilla. We hebben een mooie samenwerking met onze buren van Waterpark Terkaple, zodat u kunt verblijven in een luxe vakantiehuis met een privé-steiger om de gehuurde sloep of tender aan te leggen. Zo kunt u met uw sloep het water op wanneer u wilt. Alles binnen handbereik: dat is pas vakantie vieren!

Bekijk ons aanbod

Daarom een sloep huren bij Maran Yachtcharter

Hond mee aan boord

Bij Maran begrijpen we dat u graag uw huisdier meeneemt

Kein Bootsführerschein erforderlich

Wir vermieten Schwimmwesten, Kühlboxen und Surfbretter für an Bord

Vaarroutes voor sloep

Maran adviseert u graag over leuke vaarroutes voor sloepen

Geen vaarbewijs nodig

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.