Maran Yachtcharter biedt de ideale vakantie

Samen met Waterpark Terkaple, centraal gelegen in het grootste merengebied van Europa, biedt Maran Yachtcharter de ideale vakantie. Naast de haven van Maran Yachtcharter ligt Waterpark Terkaple, een luxe vakantiepark met watervilla's. Hier stapt u 's ochtends vanaf uw privésteiger direct het water op. Een boot maakt de vakantie uiteraard helemaal compleet. Maran Yachtcharter en Waterpark Terkaple maken het gezegde ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ graag waar.

Versgebakken broodjes en goede koffie

Stelt u zich voor: 's ochtends versgebakken broodjes en goede koffie bij het ontbijt op de veranda. Vervolgens stapt u in uw sloep en vaart u langs de verscholen Marrekrite ligplekken, doet u een terrasje aan in de binnenstad van Sneek, of ervaart u de kracht van de wind met één van onze sportieve polyvalken of een kajuitzeilboot.

Net zo luxe varen als uw verblijf in een van de vakantiewoningen? U heeft ook de keuze uit onze elegante en luxe motorboten. Wanneer de zon langzaamaan het water inzakt, stapt u zo weer uw vakantiewoning in om nog even van het uitzicht te genieten, wegzakkend in de zachte kussens van de loungebanken. Dat is pas vakantie!

Geniet van het beste van twee werelden

Met één van de boten van Maran Yachtcharter geniet u van het beste van twee werelden: comfortabel of sportief varen en ontspannen verblijven in een luxe vakantiehuis aan het water. Ontdek de vrijheid om de Friese meren te verkennen op een boot die bij uw wensen past. Voor foto's, beschikbaarheid en aanvullende informatie over de vakantiewoningen leest u meer via Waterpark Terkaple of bekijk ons aanbod boten te huur in Friesland.

Vakantiehuis in Friesland met boot

Binnen onze vloot hebben we verschillende boten die u bij uw vakantiewoning kunt huren. Voor advies bij het kiezen van het meest passende type boot, extra sevices die u bij ons kunt huren zoals een vaartraining of zeilles of als u informatie wilt over een passende vaarroute, staan wij graag voor u klaar. Bij Maran Yachtcharter kunt u de volgende boten huren:

De polyvalken en sloepen zijn ook per dag te huur. De kajuitzeiljachten en motorboten zijn in overleg als "last minute" ook per dag te huur. Het inhuren van een schipper behoort vaak tot de mogelijkheden.

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Boot huren zonder vaarbewijs

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren