Over Maran Yachtcharter

Over Maran Yachtcharter

Varen in Friesland begint in Terkaple, bij Maran Yachtcharter. Onze haven vindt u midden in Fryslan, oostelijk van het Sneekermeer.

Maran Yachtcharter in Terkaple

We hebben ruim 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten. Onze vloot en onze diensten houden we graag  up to date, waardoor ons bedrijf constant in ontwikkeling is.

Kwaliteit, service en betrokkenheid staan bij ons voorop en dat merkt u als u bij ons een boot huurt. Wij begeleiden u graag; van het adviseren in de keuze voor een boot voor uw vakantie tot het aanbieden van vaartrainingen en tips over vaarroutes.

 

Varen met Maran in Friesland, Drenthe en Overijssel

Varen en zeilen is de ultieme manier om Friesland, Drenthe en Overijssel te ontdekken. Beleef een heerlijke vaarvakantie vanuit Terkaple bij het Sneekermeer. Onze haven ligt midden in het Friese Merengebied, het grootste aaneengesloten merengebied van Europa! Wees welkom en kom genieten van een vaarvakantie in Friesland op een van de boten van Maran Yachtcharter!

De boten van Maran Yachtcharter

U huurt bij ons een sloep, een motorboot, een zeiljacht of juist een polyvalk. Wij bieden veel mogelijkheden tot het huren van een boot voor de periode van een weekend, een midweek of een week. Maatwerk is vaak mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op.

Bekijk onze boten te huur