Soort boot
Wanneer
Personen
Periode

Boot huren Friesland zonder vaarbewijs

Op zoek naar een vakantie met voor elk wat wils? Kom dan een boot huren in Friesland! Een vaarbewijs is niet nodig. Geniet tijdens het varen van de rust en de schoonheid van de natuur, maar ook van de gezelligheid die de dorpjes en stadjes langs de route te bieden hebben. In watersport provincie Friesland is varen en zeilen de ultieme manier om de omgeving te ontdekken.

Vertrek vanuit onze centraal gelegen haven om de Friese meren te verkennen of vaar naar het noorden vanaf Earnewoude, door Nationaal Park 'Alde Feanen', richting Dokkum. Ook Drenthe en Overijssel zijn tijdens een langere vaartocht een mooie bestemming. Bekijk onze vaartips en vaarroutes en creëer uw eigen ideale vaarvakantie op een van onze boten. We verhuren zowel motorjachten als sloepen en ook zeilboten; voor elke watersporter een boot bij Maran Yachtcharter in Terkaple.

Boot huren in Friesland - er op uit met een luxe motorboot

In Terkaple verhuren wij motorboten voor 2 tot 5 personen. Ideaal voor een dag, weekend, of een langere vaarvakantie in Friesland en omgeving. U kunt kiezen uit verschillende vaarroutes, variërend van een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne tot een tocht naar Sneek, Joure, Langweer of Akkrum. Ook het volgen van de turfroute door delen van Friesland, Drenthe en Overijssel is een optie.

Na een dag varen en genieten van de tijd met familie en vrienden, kunt u aan boord heerlijk ontspannen. Elk motorjacht is uitgerust met comfortabele slaapgelegenheden, sanitaire voorzieningen en een dinette met keukentje en daardoor van alle gemakken voorzien. Komt u deze zomer de show stelen in onze retro bakdekcruiser van Amer? Of gaat u voor de strakke uitstraling van de Balt 818 Titanium?

Huurboot Friesland - genieten van zon en water op een sloep

Dicht bij het water genieten van het varen? Dan is een sloep huren in Friesland een geschikte optie. Een frisse duik is zo genomen en vanwege de hoogte en diepgang kunt u vrijwel overal komen met uw boot. Een dagje erop uit over de Friese meren, met een bezoekje aan het Starteiland op het Sneekermeer voor een hapje en een drankje op het terras. Beter wordt het niet op een zonnige dag! Ontdek onze vaarroutes voor sloepen en laat u verrassen.

Met een goed onderhouden Enkhuizer sloep of luxe Elegance tender van Maran Yachtcharter gaat u altijd in stijl en met een vertrouwd gevoel het water op.

Boot te huur in Friesland - zeilen met een zeilboot of polyvalk

De wind in de zeilen en gaan? Huur dan bij Maran Yachtcharter een polyvalk of een zeilboot en ga de sportieve uitdaging aan! Er zijn vanuit onze haven verschillende mooie zeilroutes te volgen. Laat u leiden door de wind en ontdek de Friese meren vanaf een zeilboot!  Gaat uw gezelschap liever verschillende uitdagingen aan? Naast polyvalken verhuren we ook sloepen en motorboten.

Zonder vaarbewijs een boot huren

Bij ons huurt u een boot zonder vaarbewijs. Wilt u toch graag wat meer uitleg en een training voordat u het water op gaat, dan bieden wij zowel een korte als een uitgebreide vaarinstructie aan. Deze mogelijkheid geldt voor al onze boten en de trainingen zijn aangepast aan de soort boot waarmee u gaat varen.

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Boot huren zonder vaarbewijs

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren