Vaarvakantie in Friesland

Vaarvakantie in Friesland

Wilt u Friesland verkennen vanaf het water? Varen in Friesland begint bij Maran Yachtcharter. Vertrek vanuit onze haven in Terkaple, bij het Sneekermeer, en ga op avontuur!

Friesland ontdekken op een boot

Wie kent ze niet, onze ”Elfsteden"? U kunt met een aantal van onze schepen deze prachtige Elfstedentocht geheel "rond" varen. Andere mooie routes zijn er natuurlijk ook volop. Voor de avontuurlijke vakantieganger beschikt Friesland over vele Marrekrite aanlegplaatsen. Deze vindt u aan de verschillende vaarroutes en hier kunt u gratis overnachten. Dat is pas vakantie: wakker worden midden in de natuur met uitzicht op het prachtige Friese landschap!

Watersport in Nederland

Een vaarvakantie is de ultieme manier om Friesland, Drenthe en Overijssel te ontdekken. Het Friese Merengebied en het IJsselmeer zijn de moeite waard om vanaf het water te ervaren. Of u nu kiest voor een dagje varen met een sloep of zeilen met een een polyvalk of juist een midweek of week op pas wilt met een motorboot een zeiljacht, bij ons huurt u de boot die bij uw activiteiten past!

Een boot huren