Varen met jonge kinderen

Varen met jonge kinderen

Een vakantie op het water met het gezin biedt een perfecte balans tussen activiteit en ontspanning. Terwijl de kinderen zich vermaken op en rondom het water, kunt u zelf genieten van een ontspannen moment op het dek.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Of u nu kiest voor een afgelegen plek van Marrekrite, omringd door natuur, of een levendige haven: elke dag beleeft u samen nieuwe avonturen. Langs de vaarroutes zijn verschillende dorpen en stadjes om te ontdekken en om samen te lunchen op een terras met een speeltuin in de buurt of om te genieten van een verfrissend ijsje.

De mooiste plekjes tijdens een vaarvakantie met kinderen

Bij Maran Yachtcharter zijn we goed bekend met de omgeving en weten we de meest prachtige plekjes te ontdekken. We delen graag enkele tips, vooral voor gezinnen met kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het dorp Terherne, dat bekend is uit de boeken van de Kameleon. Een andere leuke optie is "de Kuilart" aan de Fluessen, met een zwembad en tal van voorzieningen voor kinderen. Het speel- en waterparadijs op recreatiecentrum Bergumermeer is ook een absolute aanrader. Als je zin hebt in een echt kampvuur avontuur, raden we een bezoek aan "Konijnen" eilandje "De Langehoekspolle" aan, gelegen op de Fluessen.

Veiligheid en plezier onderweg

Met zwemvesten en een veiligheidsnet aan boord kunt u met een gerust hart samen met uw kinderen op vaarvakantie. Voor watersporters in de dop bieden wij de mogelijkheid om een supboard of een optimist extra te huren als bijboot. Kinderen vinden het geweldig om zelf het water op te gaan en spelenderwijs te leren zeilen of varen!

Boot huren in Friesland

Beleef uw mooiste vaarvakantie

Varen en zeilen is de ultieme manier om Friesland met aansluitend het IJsselmeer en de Waddenzee te ontdekken. Beleef uw mooiste vaarvakantie vanuit Terkaple bij het Sneekermeer. Ideaal gelegen midden in het Friese meren gebied, het grootste aaneengesloten merengebied van Europa!