Dit is onze nieuwe prachtig strak vormgegeven tender. Met zijn gladde romp is deze sloep echt een blikvanger op het water! Een gezellige rondzit en een zonnedek staan garant voor veel comfortabel vaarplezier.

Zelf ervaren hoe deze prachtige boot soepel door het water glijdt? U kunt de Elegance 635 sloep huren in Friesland bij Maran Yachtcharter in Terkaple voor één of meer onvergetelijke dagen op het water. 

Kies voor comfort: de Elegance 635 sloep huren bij het Sneekermeer in Friesland
Deze grote broer van onze Elegance 555 tender biedt u met zijn 2.30 meter breedte een heerlijk vaargevoel. De ruime zittingen in de kuip zijn voorzien van zachte kussens en met een hapje en een drankje binnen handbereik, kunt u optimaal genieten van uw vaartocht in deze luxe sloep. Bij iets mindere weersomstandigheden en ter bescherming tegen de zon kunt u gebruikmaken van de buiskap en de bimini top. Middels het geïntegreerde zwemplateau met zwemtrap kunt u gemakkelijk het water in- en uitstappen. Voor de kapitein is er een complete stuurconsole met een inbouwhendel om de motor te bedienen en met een schakelpaneel bedient u de elektra aan boord. 

Zonder vaarbewijs te huur
Voor het huren van deze Elegance 635 Tender sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. Om vertrouwd op pad te gaan met deze boot, vragen we wel om voldoende ervaring en inzicht. Als extra service bieden we bij Maran Yachtcharter praktische vaarinstructies aan. Kies tussen een korte sessie van 1 uur, die het varen en aanleggen behandelt. Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u dat aangeven in stap 2 van het boekingsproces. 

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

Kenmerken

Categorie
sloep
Personen
1 - 8 personen
Lengte
6.35 meter
Breedte
2.30 meter
Hoogte
0.90 meter
Diepgang
0.20 meter
Motor
Tohatsu 30 pk