Wanneer
Personen
Periode

Motorboten te huur in Friesland

Wilt u graag een motorboot huren in Friesland om een dag, weekend of langer te varen? In Terkaple, centraal gelegen in de provincie Friesland, vindt u Maran Yachtcharter. Vanuit onze haven vaar u de Friese meren op en kunt u kiezen uit verschillende vaarroutes om te varen met uw motorboot. Voor ieder gezelschap en iedere vaarduur is er een geschikte bestemming of route te vinden.

Van een bezoekje aan het Kameleondorp bij ons om de hoek in Terherne tot een tochtje over de Witte Brekken naar Sneek. Maar ook koers zetten richting Joure en Langweer of Akkrum kan met onze motorboten. Natuurliefhebbers varen de turfroute om te ontdekken wat er aan flora en fauna in zuidoost Friesland, zuidwest Drenthe en noordwest Overijssel groeit en leeft. Er is voor elk wat wils te beleven tijdens een vaarvakantie met een motorboot van Maran.

Bijzondere motorjachten te huur nabij Sneek

Bij Maran Yachtcharter in Terkaple vindt u een unieke selectie motorboten. Onze vloot bestaat uit perfect onderhouden jachten die verhuurd worden tegen een aantrekkelijke prijs. Gelegen op een steenworp afstand van het Sneekermeer en centraal in Friesland, is onze jachthaven een ideaal vertrekpunt voor uw vaarvakantie.

Het water op met een motorboot, sloep of polyvalk van Maran

Met uw gezelschap een dagje of langer het water op, maar de één wil zeilen en de ander vaart liever met een motorboot? Of met een groter gezelschap er op uit? Bij Maran Yachtcharter huurt u zowel een sportieve polyvalk als een comfortabele tender of motorboot. Een uitkomst voor een gezin met zeilende kinderen of een vriendengroep met verschillende wensen! Het comfort van een luxe sloep, tender of motorboot naast de mogelijkheid om een sportieve uitdaging aan te gaan in een zeilboot.

Aan boord van de motorboten vind u slaapgelegenheden, sanitaire voorzieningen en een dinette met keukentje. Een fijne, verwarmde plek om na een mooie dag op het water te ontspannen en te genieten van het samenzijn met uw familie en vrienden.

Motorboot huren in Friesland voor 2 personen

Heeft u een weekend of een (mini)vakantie samen op de planning staan? Huur dan eens met zijn tweeën een comfortabele motorboot voorzien van alle gemakken en geniet van een vaarvakantie.

Aan boord van onze Amer retro bakdekcruiser vaart u op 8,70 meter stijl en comfort. Alle faciliteiten zijn aan boord van dit handzame schip, zoals een boegschroef, kachel, koelkast, stromend water en een toilet. Een ideaal verblijf voor 2 personen.

Onze moderne cabincruiser van Beneteau is zeldzaam in Nederland. U kunt hiermee mooie toertochten maken, maar de boot is ook heel geschikt als vissersboot. Met een sanitaire ruimte, dubbel bed, een keukenblok met stromend water en een tweepits kooktoestel aan boord, is deze sportieve boot heel geschikt als vakantieboot om samen mee op pad te gaan.

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Boot huren zonder vaarbewijs

Om bij Maran Yachtcharter een boot te huren, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Service en kwaliteit voor een reƫle prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren