Wanneer
Personen
Periode

Motorboot huren Friesland

Eén van de manieren om het prachtige Friesland te verkennen is door het huren van een motorboot bij Maran Yachtcharter. Door één van onze motorboten te huren kunt u op uw eigen tempo genieten van uw vaarvakantie door Friesland en omgeving. Onze motorboten zijn van alle gemakken voorzien, zodat u niets tekort komt tijdens uw vaarvakantie. Geniet van de zon boven op het dek of geniet juist van het uitzicht vanuit de stuurhut. 

Met een motorboot kunt u uw eigen route en tempo bepalen om de mooiste plekjes te ontdekken. Vanuit onze haven in Terkaple, in het hart van Friesland, bent u snel op het Ijsselmeer, maar kunt u ook alle elf steden bezoeken. Onze boten zijn beschikbaar voor elke reis, of u juist een kort tripje wilt maken of wilt genieten van een langere vaarvakantie. 

Wij bieden een breed scala aan motorboten, zodat we altijd een boot vinden die bij u wensen past. Met 35 jaar bootverhuur ervaring, staan onze medewerkers altijd voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste boot en een instructie van de boot. Wij zorgen ervoor dat u rimpelloos kan varen. Door de service en instructie die wij bieden, krijgt u tijdens uw vakantie het idee of dat u uw eigen boot heeft gekocht. Bij ons krijgt u service en kwaliteit voor een reële prijs. 

Wat is een motorboot?

Waar een zeilboot wordt aangedreven door windkracht, wordt een motorboot juist aangedreven door een motor. Tijdens het varen zult u dan ook niet afhankelijk zijn van de wind. Wij verhuren verschillende soorten motorboten. Zo kunt u motorboten in verschillende formaten huren, of voor een bepaald aantal personen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Bij ons kunt u de keuze maken uit een motorjacht of een motorsloep. 

Beide boten worden aangedreven door een motor, maar er zijn toch een aantal verschillen die u kunt meenemen in uw beslissing om een motorboot te huren. 

  • Zo is er een verschil in de grootte en capaciteit. Motorjachten zijn over het algemeen meestal wat groter dan de motorsloepen, waardoor ze vaak wat grotere capaciteit hebben en u dus met meer mensen kunt varen. 
  • Ook is de motorjacht ontworpen om sneller te kunnen varen dan de motorsloepen. Met de motorsloepen kunt u daarom vaak wat langzamer en ontspannender varen. 
  • Waar de motorsloepen juist een traditionele uitstraling hebben, hebben de motorjachten vaak een wat luxueuzere en modernere uitstraling. 

De belangrijkste verschillen zitten hem dus in de grote, capaciteit, snelheid, prestaties en het uiterlijk van de boot. 

Onze motorboten zijn geschikt voor de watersportliefhebbers en vakantiegangers die willen genieten van het plezier en de vrijheid van het water. 

Waarom een motorboot huren?

Het huren van een boot is natuurlijk fantastisch! U kunt heerlijk genieten van de natuur en omgeving. Er zijn verschillende redenen waarom het huren van een motorboot een goede keuze kan zijn. Dit begint allereerst met de flexibiliteit die u heeft. Met de motorboot die u gehuurd hebt, kunt u op uw eigen tempo natuur en omgeving verkennen en kunt u dus ook uw eigen reisroute bepalen. Door samen met uw familie of vrienden een motorboot te huren, kunt u genieten van de gezelligheid samen terwijl u geniet van het varen op de mooie Friese wateren. U kunt met een motorboot alle kanten uit. Kortom, door een motorboot te huren zal u kunnen genieten van de flexibiliteit, vrijheid, comfort en plezier.

 

Motorboot huren voor meerdere personen

Samen met uw familie of vrienden kunt u een motorboot bij ons huren. Doordat we motorboten in verschillende formaten en met verschillende capaciteiten aanbieden is er voor iedereen wel een boot beschikbaar. Bij Maran bieden we boten aan die beschikbaar zijn voor 1 tot 5 personen. Wanneer u een motorboot huurt bij Maran, krijgt u een boot met service en kwaliteit voor een reële prijs. Mocht u graag een motorboot willen huren, maar heeft u nog niet heel veel ervaring. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, wij bieden een vaar- of opfris instructie aan om u zo rimpelloos te laten varen. 

 

Motorboot huren in Friesland voor 2 personen

Ook voor 2 personen kunt u een motorboot bij ons huren. Onze motorboten zijn goed onderhouden en uitgerust met wat u nodig hebt voor een reis op het water. De Motorboot Antaris Cabinato Verken samen met vriend of vriendin het prachtige water in Friesland en omgeving. 

Motorboot huren Friesland voor 4 personen

Wanneer u op zoek bent naar een leuke activiteit voor u en uw familie of vrienden, kunt u overwegen om een motorboot te huren bij Maran voor 4 personen. Wij hebben verschillende motorjachten of motorsloepen waar u met 4 personen heerlijk een dag of een paar dagen op kunt genieten. 

 

Boot huren Friesland 6 personen

Bij Maran is het ook mogelijk om boten voor 6 personen te huren. U kunt bij ons terecht voor een polyvalk of een zeilboot die u kunt huren voor 6 personen. Door een boot te huren bij Maran, kunt u heerlijk met uw gezin of vrienden genieten van een heerlijke vaarvakantie. 

 

 

Een heel weekend een motorboot huren

Het is bij ons mogelijk om een motorboot, zeilboot of polyvalk te huren voor verschillende mogelijkheden, zoals een week, midweek of weekend. Bekijk onze boten en de beschikbaarheid en kom erachter welke boot het beste bij u past voor de door u gekozen datum

 

Vaarroutes voor je motorboot

Om het voor u iets makkelijker te maken, hebben wij een aantal vaarroutes voor je motorboot in Friesland voor je uitgestippeld. Voor elk deel van Friesland is er wel een route die kan worden gevolgd. Zo kunt u onder andere de Elfsteden vaarroute doen, die u langs alle elf steden van Friesland zal brengen. Mocht u zelf geen idee hebben waar u langs kunt varen, dan zijn deze vaarroutes voor uw motorboot zeker een aanrader. 

 

Alles wat je moet weten bij het huren van een motorboot

Voor het huren van een motorboot zijn er enkele dingen die u moet weten of waar u rekening mee moet houden. In sommige gevallen zult u een vaarbewijs nodig hebben als u een motorboot wilt huren. Ook is enige ervaring handig bij het besturen van een motorboot. U kunt ook altijd een vaarinstructie bij het huren van een motorboot boeken. Wij zullen u dan in de vaarinstructie uitleg geven over de boot en zullen. Veiligheid staat natuurlijk voorop bij het varen met een motorboot. Ook handig om te weten is natuurlijk of u een vaarbewijs nodig heeft of niet om een motorboot te huren. U hebt voor een motorboot alleen een klein vaarbewijs nodig, wanneer de motorboot korter is dan 20 meter en sneller dan 20 kilometer per uur kan varen. 

 

Flexibele huurperiode

Bij Maran bieden we flexibele huurperiodes voor de motorboten aan, zodat u zelf de keuze kunt maken hoe lang u wilt varen of wilt genieten van een vaarvakantie. Het is mogelijk om een motorboot voor een midweek, weekend, week, 2 weken of 3 weken te huren. 

 

Parkeren op ons terrein

Als u met de auto komt bij Maran Yachtcharter kunt u uw auto bij ons op het eigen terrein parkeren. Uw auto mag zolang u geniet van uw vaarvakantie, kosteloos bij ons op het terrein staan. 

 

Varen met kinderen

Ook met kinderen kunt u genieten van een geweldige ervaring tijdens uw vaarvakantie. Vaar langs verschillende dorpjes, waar u met uw kinderen verschillende activiteiten kunt doen. Of bezoek verschillende havens en ga heerlijk zwemmen met uw kinderen. 

 

Huur je motorboot

Het huren van een motorboot is dan ook een geweldige manier om de prachtige wateren en dorpjes van Friesland te ontdekken. Bij Maran Yachtcharter is een ruim aanbod aan motorboten, dus voor ieder wat wils. Bekijk nu de opties en huur je motorboot bij Maran Yachtcharter voor een geweldige vaarvakantie! 

 

Bijzondere motorjachten te huur nabij Sneek

Wij verhuren een aantal motorboten die u alleen bij Maran kunt huren. Perfect onderhouden jachten die u relatief voordelig kunt huren. Wanneer u, in Friesland, een bijzondere motorboot wilt huren kiest u voor Maran Yachtcharter in Terkaple: de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlak bij het Sneekermeer.

Daarom een boot huren bij Maran Yachtcharter

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Maran in Terkaple is de ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlakbij Sneek

35 jaar bootverhuur ervaring in Friesland

Maran heeft ruimt 35 jaar ervaring met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland

Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Al onze kajuitjachten zijn geschikt om op het IJsselmeer te varen en ervaren schippers mogen ook het wad op

Service en kwaliteit voor een reële prijs

Al onze boten zijn perfect onderhouden en kunt u relatief voordelig huren