Reviews schepen

Beneteau Antares


Beneteau Antares 7.80 : Beau

Kenmerken van de Beneteau Antares

  • Ruime Cabincruiser. 
  • Eenvoudig in de bediening, o.a. door de sterke/stille motor en boegschroef. 
  • Grote ruime kuip om te verblijven.

Reviews

Wij zijn in juli een week op pad geweest met Beau, een heerlijke boot met voldoende pk’s

Wij hebben een rondvaart door Friesland gemaakt en havens aangedaan in Sneek, Heeg, Langweer, Grouw, Akkrum en Terhorne. Wat een leuke vakantie hebben wij gehad in Friesland. Heerlijk varen langs de weilanden en weer aanleggen bij de volgende haven. Zeer avontuurlijk. Overal is het gezellig in de dorpen.

Onze bemanning bestond uit mijn zoon met een vriendje, beide 14 jaar en ik en mijn vrouw. Onder mijn toeziend oog mochten de jongens ook sturen. Dat vonden ze erg stoer en ik heb ze ook veel veel geleerd over varen.

Beau is eigenlijk een labrador onder de boten; makkelijk te varen en te manoeuvreren. Je moet wel in de gaten houden dat je geen roer hebt, dus je kan alleen sturen op de buitenboord motor. Dat vergt enige oefening. De instructie van Maran was trouwens erg goed. Voordat we het schip meekregen hebben we een rondje gevaren met begeleiding. Het is een fijne moderne boot met alle gemakken aan boord.

De jongens hadden een tent mee maar wilden toch ook in de boot slapen. Dat kan prima, alleen is de boot ’s morgens wel klein. Nadat de bedden weer opgeruimd zijn, is het weer heerlijk vertoeven op Beau.

Wij hebben hele goed ervaringen met Maran. Vriendelijke mensen en behulpzaam. We komen zeker nog eens terug.

René van Achteren

Zeist

April : Een weekend gevaren met de Beau

Een ideale boot om lekker door Friesland te toeren. Veel licht en lucht maakt het verblijf aan boord prettig. Ideale boot voor 2 personen. Met twee kinderen zou het nog wel goed te doen.

Heel compleet uitgerust, goede uitleg over de boot, komen zeker terug.

Succes: Jan en Astrid Vreeswijk.