Reviews schepen

Jeanneau 26


Jeanneau 26 : Mistral

Kenmerken van onze Jeanneau 26

  • Veel ruimte binnen in het schip, stahoogte!
  • Een verrassend ruime hut achterin met een riant twee persoons bed.
  • Voor 26 voet een hele ruime kuip.

Reviews

Al ruim 10 jaar huur ik bijna jaarlijks een zeiljacht bij Maran.

Ik ben hiermee begonnen toen mijn kinderen rond de 12 jaar waren en nu ruim tien jaar later ga ik nog steeds met hen een aantal dagen per jaar zeilen. Ik heb drie zonen en meestal gaan er twee van hen mee.

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende zeiljachten gehuurd, diverse Friendships en ook de Jeanneau 26 (Mistral). Met alle schepen hebben wij goede ervaringen, ze zeilen en varen prima, ook de bediening van de zeilen vanuit de kuip is handig.  De schepen zijn compleet ingericht en goed onderhouden.

Vanuit Terkaple zijn verschillende delen van Friesland goed bereikbaar. Het Sneekermeer is heel dichtbij en ook de Fluessen zijn in een dag te bereiken.

Op deze meren is het prima zeilen en zijn diverse mogelijkheden om in een haven of aan een steiger te overnachten.

Onze ervaringen met Maran Yachtcharter zijn goed. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het eerste contact voor de reservering tot en met het inleveren van de boot is alles prima geregeld en is de communicatie duidelijk en prettig.

Voor ons is Maran een prima verhuurbedrijf voor zeiljachten, wij hebben geen behoefte een andere verhuurder te zoeken.

Wessel Griffioen,

Heteren (Overbetuwe)

 

Twee volwassenen zeilend over de Friese meren

* Samenstelling van de bemanning

2 volwassenen

* Ervaringen met het schip
Het was de eerste keer dat we met de Mistral gingen zeilen, en we zijn aangenaam verrast door het schip. Zeer stabiel en toch flexibel. Het schipperen op de motor is betrouwbaar doordat het schip naar verwachting reageert op manoeuvers. De kajuit ruimte is fenomenaal en gezellig door de houten afwerking.

* Ervaringen over het vaargebied
Het vaargebied is grandioos en biedt voor weken zeilgenot. Met een beetje plannen (qua diepgang en masthoogte) kan je de mooiste tochten maken en 's nachts op de meest bijzondere plekken overnachten met een Marrekrite vaantje.

 * Ervaringen met Maran Yachtcharter

Een belangrijke reden om steeds weer bij Maran een zeilboot te huren, is de kleinschalige jachthaven, de bijzonder vriendelijke en behulpzame crew en natuurlijk de geweldige uitdaging van de zelfbedieningsophaalbrug. Iedere keer weer een kick om daar veilig doorheen te laveren!

Met vriendelijke groeten,

Marjan