Schepen te koop

Schepen te koop

Regelmatig kunt u hier schepen te koop zien staan , dit in verband met het upgraden van onze vloot of schepen die wij goed kennen en in opdracht verkopen.

Voor meer informatie over deze schepen kunt u vrijblijvend contact op nemen met ons.


Ingeruild Dehler Delanta 76 AK VERKOCHT!

Bijzonder complete Delanta te koop in de sjieke kleur blauw compleet in teak en mahonie uitgevoerd.

Deze zeer complete Dehler is een aantal keer gerefit, er is veel vervangen als ook de motor. Het schip heeft de betrouwbare Volvo Penta 2010 inbouwdieselmotor gekregen. Natuurlijk compleet met 3 zeilen.

6 jaar geleden is er een compleet nw. buiskap met rvs frame en aanritsbare kuiptent geplaatst (€2250,--) die een langer verblijf aan boord goed mogelijk maakt. Ideaal en comfortabel is ook de kuiptafel van teak. Voor de bijboot zijn als extra rvs davids aan boord.

Deze Dehler is met een achterkajuit uitgevoerd die het scheepje ideaal maakt voor een gezin met kleine kinderen. Of .. zomaar voor die extra bergruimte.

Het interieur van het schip is netjes, compleet afgetimmerd met mahonie.

Verder is er een o.w. pomptoilet aan boord, een petroleum kooktoestel mét oven en diverse apparatuur. Log dieptemeter.

Het schip is overal in een goede staat: Echter het houtwerk rondom de mast heeft aandacht nodig, en u dient (eventueel) een tweede accu aan te sluiten. Volgens de vorige eigenaar maakt het schip een klein beetje water tijdens het motoren. Ons inziens een lekkage langs schroefaslager of een lekke uitlaatslang. Reparaties kunnen natuurlijk ook voor u uitgevoerd worden.

 

Note: De ligplaats is tegen een zeer aantrekkelijke prijs over te nemen.

 

  • Categorie:Zeiljacht
  • Bouwjaar:ongeveer 1975
  • Materiaal:Polyester
  • Lengte:7.6 m
  • Breedte:2.48 m
  • Diepgang:125 cm
  • Vaste kiel
  • Slaapplaatsen:4 vast
  • Motor Volvo 2010 2 cyl 10 pk. diesel.

 

 


In opdracht van een klant, te koop: Friendship 22

Wegens aanschaf van een andere boot staat, met enige weemoed, mijn allereerste kajuitzeiljacht te koop. Verlaagde vraagprijs van € 10.950,--

Mooie Friendship 22 Sport uit 1993 welke in de beginjaren hier bij Maran Yachtcharter in de verhuurvloot zat, maar inmiddels vele jaren particulier gevaren is. Huidige ligplaats: jachthaven ‘de Koggeplaet’ te Elahuizen.
Een destijds door J. de Ridder ontworpen ‘moderne klassieker’, een kwaliteits polyester kajuitzeiljacht (bouwjaar 1993), perfect voor het jonge gezin of solo te zeilen. Betreft het ener laatste model met Selden 7/8 mast. Zeer geschikt voor de Friese meren, Ysselmeer/Wad.
Goed onderhouden, zeer compleet met vele vernieuwingen. O.a. nieuw grootzeil en hoogwaardige zit/slaapkussens (2016), nieuwe verstaging (2017), nieuwe buiskap (net nieuw). Voorzien van een chemisch toilet, schuifkombuis met 2 pits spiritus kooktoestel/ koud stromend water, gezellig zit rondom tafel. Boordaccu met binnenverlichting. Complete navigatieverlichting/apparatuur bestaande uit kompas, echolood/log, marifoon. Zeereling/zwemtrap, anker, reddingsboei. Gennaker en stuurautomaat ter bespreking. Kortom zeilklaar.

Bootverzekering betaalt tot april '18. Ligplaats ter overname. Kortom, u koopt een degelijke boot van Nederlandse makelij.

Informatie via: Rob Sijbers, 06- 5353 2845/ r.sijbers@casema.nl 

 

Voor meer info open PDF


Te koop Friendship 28 mk3--( Verkocht)

Zelden te koop! Een van de laatst gebouwde en zeer compleet uitgevoerd Friendship 28 mk3 zeiljacht. In zeer goede staat verkerend.

Friendship 28 mk3 ! Niet vaak te koop met de ideale ondiepe 1.20 mtr. stekende kiel.

Een nederlands kwaliteitsproduct voor de kenner!

De Friendship 28 Mark III is een veilig, comfortabel en snel schip. Ook door een minder ervaren zeiler zeer makkelijk te bedienen. De ontwerper, Dick Koopmans, heeft de Mark III volledig aangepast aan de eisen en inzichten van deze tijd. De rolreefgenua en de volledig vanuit de kuip te bedienen zeilen met lazy jack systeem bieden optimaal comfort en veiligheid. De kajuitindeling is sterk verbeterd. Alle ruimte is optimaal benut. Opvallend zijn de ruime sanitaire unit, de praktische kombuis en een groot voordeel het 2-persoonsbed in de achterkajuit. Dit maakt dat u niet zo snel de kajuit hoeft om te bouwen wanneer een van de opvarenden naar bed wenst te gaan.

Verder is dit schip geheel compleet met kachel walstroomaansluiting met lader, koelbox, vuilwatertank, logdiepte meter, plotter, marifoon etc. etc. 

De drie cylinder 2020 Volvo penta is een rustige motor met meer dan voldoende vermogen voor dit schip.

Het schip is in moderne kleuren geschilderd. Recent is ook het interieur met nw,.kussens uitgerust.

Het schip komt bij ons uit de verhuur , u kunt er dus zeker van zijn dat nergens op is bezuinigd. Niet op materiaal als ook niet op het onderhoud.

Prijs voor dit schip is €27.750,--

Meer info en foto's onder : Scorpio.

 

 

 

 


Hoora Polyvalk. Verkocht!!

Bouwjaar 1998, vaarklaarprijs incl.buitenboordmotor €4450,=

Zeer goed onderhouden polyvalk uitgerust met o.a rolfok, snelstrijk systeem en zelflozende kuip.

 


Te koop: Friendship 22 Free bj.2004 -- (Verkocht)

Uniek: Nu te koop.

Één van de 6 meest recent gebouwde Friendship 22 Free schepen. Nederlands kwaliteitsproduct bouwjaar 2004. Het kleinste type van Friendship, een uitgekiende zeilkruiser met uitstekende zeileigenschappen een minitonner van grote klasse met een nieuw ontwikkelde ondiep (0.95cm) stekende kiel.Het schip is met vakmanschap en veel oog voor detail gebouwd. Een  makkelijk te handelen boot voor de instapper, maar ook voor de ervaren zeiler een vlotte dynamische zeiler. Deze Friendship 22 Free versie is de meest luxe te verkrijgen uitvoering.
Deze uitvoering is o.a. uitgevoerd met een 10 PK inboard Volvo Penta motor, een doorgelat grootzeil met lazy-jack systeem een Furlex rolreef systeem, een heteluchtkachel een vast pomptoilet en een comfortabele vaste keuken. Verder compleet in teak afgetimmerd volledig uitgevoerd met bovenkastjes.
De praktische indeling en sfeervolle afwerking, maken dat het goed toeven is op dit complete schip. Het interieur dat in teak is uitgevoerd, bestaat uit een afgescheiden tweepersoonshut voorin met , een ruime kajuit met twee langsbanken een vaste keukenopstelling bergruimte achter en zelfs een hondekoo
i.
De nieuwprijs in deze uitvoering was € 62.050,-

Nu te koop voor €22.500,= incl. BTW / Verkocht !

 


Meer informatie: