Schepen te koop

Schepen te koop

Regelmatig kunt u hier schepen te koop zien staan , dit in verband met het upgraden van onze vloot of schepen die wij goed kennen en in opdracht verkopen.

Voor meer informatie over deze schepen kunt u vrijblijvend contact op nemen met ons.


Te koop: Friendship 22 Free bj. 2004

Uniek: Nu te koop.

Één van de 6 meest recent gebouwde Friendship 22 Free schepen. Nederlands kwaliteitsproduct bouwjaar 2004. Het kleinste type van Friendship, een uitgekiende zeilkruiser met uitstekende zeileigenschappen een minitonner van grote klasse met een nieuw ontwikkelde ondiep (0.95cm) stekende kiel.Het schip is met vakmanschap en veel oog voor detail gebouwd. Een  makkelijk te handelen boot voor de instapper, maar ook voor de ervaren zeiler een vlotte dynamische zeiler. Deze Friendship 22 Free versie is de meest luxe te verkrijgen uitvoering.
Deze uitvoering is o.a. uitgevoerd met een 10 PK inboard Volvo Penta motor, een doorgelat grootzeil met lazy-jack systeem een Furlex rolreef systeem, een heteluchtkachel een vast pomptoilet en een comfortabele vaste keuken. Verder compleet in teak afgetimmerd volledig uitgevoerd met bovenkastjes.
De praktische indeling en sfeervolle afwerking, maken dat het goed toeven is op dit complete schip. Het interieur dat in teak is uitgevoerd, bestaat uit een afgescheiden tweepersoonshut voorin met , een ruime kajuit met twee langsbanken een vaste keukenopstelling bergruimte achter en zelfs een hondekoo
i.
De nieuwprijs in deze uitvoering was € 62.050,-

Nu te koop voor € 19.750,= incl. BTW

 


Meer informatie:


Te koop Jeanneau 24.2

Let op, bijna nooit te koop aangeboden.

Deze 24 voeter is een eenvoudig te handelen schip met goede zeileigenschappen. De grote kuip is ergonomisch gevormd en geeft, zeker voor kinderen, veel veiligheid door de hoge kuipranden. Door het wegneembare achterdeel is de 24.2 eenvoudig vanaf de wal te betreden. De indeling onderdeks is modern en comfortabel. Uniek voor een schip van deze afmetingen is de ruime achterkajuit met tweepersoonsbed. Dit schip is zeer compleet uitgerust met o.a.ingebouwde koelbox, log dieptemeter. Voor uw zeilgemak is alles natuurlijk vanuit de kuip te bedienen. Een comfortabele sprayhood en rolfok zijn aanwezig.

Nu voor € 18.750,=

Meer informatie:


VandeStadt 27 type Bries

Bijzonder compleet en zeer goed zeilend s-spant schip van de ontwerper E. v.d. Stadt.

Te koop, Van de Stadt 27 Type Bries. 

Een schip dat met licht, maar ook zwaarder weer altijd comfortabel blijft varen. Door o.a. de stahoogte in de kajuit vindt u in de vande Stadt 27 een prima schip voor de gehele familie. Ook voor kleinere kinderen biedt de diepe kuip een beschutte plaats. Uiteraard zijn bij dit schip de zeilen vanuit de kuip te bedienen. Dit schip is heel compleet voorzien van een walstroomaansluiting (220 volt) met acculader en koelbox, een log-dieptemeter een Trumatic heteluchtkachel als ook een pomptoilet met vuilwatertank.

U koopt een compleet schip met o.a rolfok en binnenboord Nanni dieselmotor geheel vaarklaar.

Deze schepen zijn van bouwjaar 1986 en een aantal keren compleet gerefit. Deze door ons zeer goed onderhouden Vandestadt 27 type Bries moet u zelf zelf zien en varen om te kunnen vergelijken met andere schepen. U kunt hier zo instappen en mee op pad.

Nu te koop voor slechts € 6.750,=


Polyvalk.

Hele nette Polyvalk te koop.

Te koop voor een winterprijs een goed onderhouden polyvalk uitgerust met o.a rolfok, snelstrijk systeem en natuurlijk een zelflozende kuip.

Het schip is waarschijnlijk van de midden jaren negentig, heeft een strakke romp en hebben wij een paar jaar geleden in deze frisse kleur geschilderd.

 

 

 


Te koop Friendship 28 mk3--( Verkocht)

Zelden te koop! Een van de laatst gebouwde en zeer compleet uitgevoerd Friendship 28 mk3 zeiljacht. In zeer goede staat verkerend.

Friendship 28 mk3 ! Niet vaak te koop met de ideale ondiepe 1.20 mtr. stekende kiel.

Een nederlands kwaliteitsproduct voor de kenner!

De Friendship 28 Mark III is een veilig, comfortabel en snel schip. Ook door een minder ervaren zeiler zeer makkelijk te bedienen. De ontwerper, Dick Koopmans, heeft de Mark III volledig aangepast aan de eisen en inzichten van deze tijd. De rolreefgenua en de volledig vanuit de kuip te bedienen zeilen met lazy jack systeem bieden optimaal comfort en veiligheid. De kajuitindeling is sterk verbeterd. Alle ruimte is optimaal benut. Opvallend zijn de ruime sanitaire unit, de praktische kombuis en een groot voordeel het 2-persoonsbed in de achterkajuit. Dit maakt dat u niet zo snel de kajuit hoeft om te bouwen wanneer een van de opvarenden naar bed wenst te gaan.

Verder is dit schip geheel compleet met kachel walstroomaansluiting met lader, koelbox, vuilwatertank, logdiepte meter, plotter, marifoon etc. etc. 

De drie cylinder 2020 Volvo penta is een rustige motor met meer dan voldoende vermogen voor dit schip.

Het schip is in moderne kleuren geschilderd. Recent is ook het interieur met nw,.kussens uitgerust.

Het schip komt bij ons uit de verhuur , u kunt er dus zeker van zijn dat nergens op is bezuinigd. Niet op materiaal als ook niet op het onderhoud.

Prijs voor dit schip is €27.750,--

Meer info en foto's onder : Scorpio.