Agenda

Agenda

 • IFKS Skutsjesilen 11-08 tot en met 18-08

  Het open Friese Kampioenschappen Skutsjesilen Maar liefst 63 prachtige skûtsjes varen een week lang spannende wedstrijden op het IJsselmeer en de Friese Meren.

 • Boot en Kano elfstedentocht 2018

  Een extreme toertocht van 200 kilometer waarbij men binnen 36 uur langs alle elfsteden van Friesland dient te varen met een eenpersoons zeekajak…

 • Harlinger Visserijdagen van 29 augustus tot en met 1 september!

  In het kader van de 58-ste editie van de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers weer ruim zeventig eventementen voorgeschoteld..

 • Elfsteden zwemtocht 2018!

  wem jij de Elfstedentocht met Maarten? Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten: steeds iets verder. En dat doet hij niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging. Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker.

 • Hiswa te water

  Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Tips van professionals krijgen? De HISWA te water is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat en van mooie boten houdt.